Russische Nieuwjaarskomedies in Kinepolis

Dec 15, 2015

Deze winter toont Kinepolis Brussel Russische Nieuwjaarskomedies – in het Russisch. 

'Zijn kaviaar, vodka en matroesjka’s volgens jou nog altijd de beroemdste exportproducten uit Rusland? Dan moet je dringend de onderstaande films ontdekken. De Russische cinema is namelijk aan een enorme opmars begonnen. En met reden, want er komen tegenwoordig ware pareltjes uit het land van Vadertje Vorst', zo roept Kinepolis Brussel op om naar de Russische films te komen kijken. Op 3 januari is 'De beste dag!' te zien, op 10 januari - 'Wonderland'. Hopelijk heb je samen met kaviaar en vodka ook wat Russisch opgeslokt, want er is geen ondertiteling voorzien. Een pluspuntje: je hebt een unieke kans om de dramatische kwaliteit van deze films eerlijk te evalueren – als je al iets begrijpt, dan is het zeker goed.

De beste dag!Samyy Luchshiy Den! (De beste dag!)
Agent Petya Vasyutin staat op het punt te trouwen met zijn geliefde Olya, maar valt voor de charmes van een popster die hem verleidt nadat ze werd tegengehouden wegens dronken rijden. Nadat hij zijn verloofde en job is verloren, wil Petya zich verdrinken. Maar tegen alle verwachtingen in, wordt hij bekend op tv. De roem brengt hem echter geen geluk en Petya besluit Olya terug voor zich te winnen...

Regisseur: Zhora Kryzhovnikov
Genre: muzikale komedie
Duur: 1h 37m

3 januari, 19:45

Strana tjoedes (Wonderland)Strana choedes (Wonderland)
Zes verhalen over gewone mensen die - als ze willen - bergen kunnen verzetten...

Regisseurs: Dmitri Djachenko, Maksim Svesjnikov
Genre: komedie
Duur: 1h 20m

10 januari, 19:45

Kinepolis Brussel, zaal 17
Eeuwfeestlaan 20
1020 Brussel

Vorig artikel Vesna warmt Brussel op
Volgend artikel Tsaar, Poesjkin en professor Waegemans

September 2022

Ons steunen

Deel je Trakteer ons op een 
Spasibo bestaat zonder geld, maar niet zonder inspanning. Vind je een artikel leuk? Doneer voor een vrijwilligersvergoeding van je favoriete auteur. Elke cent telt!