Publieke kvartiernik ‘Mayakovski en wij’

Dec 20, 2017
Mayakovski en wij © Roman Klochkov
Mayakovski en wij © Roman Klochkov

Kom vrijdag 22/12 deel uitmaken van de laatste bijeenkomst van de Mayakovski-club. Een passionele avond in Russische stijl met veel poëzie, animatiefilm, hapjes en drankjes.

Majakovski was een Russische reus. Een literair wonderkind. Een geniale dichter. Een onverzadigbare minnaar. Een revolutionair in hart en nieren. De wereld was te klein voor hem. Zijn liefde was te groot voor één leven.

Een van zijn lievelingsplekken was het café-cabaret De Zwerfhond in Sint-Petersburg. Daar traden de grootste artiesten van hun tijd op. Ze brachten er hun toost uit op een betere toekomst en betuigden elkaar hun liefde met gedichten en muziek.

De Veerman zocht mensen bij elkaar die een stukje Rusland naar hier willen brengen. Samen met bijna twintig Russische landgenoten wordt De Zwerfhond gereconstrueerd.
U kunt erbij zijn. We zetten de pittoreske cafétafeltjes in een halve cirkel, zorgen voor Russische hapjes en drankjes en maken een show met poëzie, beeld en muziek. Al wat we doen, is geïnspireerd op Majakovski, 100 jaar Russische Revolutie en de mysterieuze Russische ziel.

Wilt u een onvergetelijke avond meemaken? Wilt u zich laten verrassen door de hartstocht, de vindingrijkheid en de toewijding van De Zwerfhond en zijn artiesten?

Kom dan naar de kleine zaal van deSingel op vrijdag 22 december vanaf 20 u.

Vergeet niet je – gratis – plaatsje te reserveren!

‘Mayakovski en wij’ is een project van De Veerman in coproductie met deSingel

Vorig artikel Honden, 2
Volgend artikel Water, 2

Juli 2024

Ons steunen

Deel je Trakteer ons op een 
Spasibo bestaat zonder geld, maar niet zonder inspanning. Vind je een artikel leuk? Doneer voor een vrijwilligersvergoeding van je favoriete auteur. Elke cent telt!