Platonov – Matthias Van de brul

Apr 17, 2019

Matthias Van de brul ontbeent Tsjechovs eerste stuk Platonov en voert vier bonte personages op die heen en weer strompelen tussen dronkenschap en ontnuchtering. Een wrange komedie over een gedesillusioneerde schoolmeester die zijn wereld ziet wankelen. Even schalks als wanhopig trekt hij alles en iedereen mee in zijn val. Wie houdt zich overeind?

Op het podium staan raspaarden Johan Knuts en Leen De Veirman (o.a. Toneelgroep Ceremonia) naast jonge veulens Matthias Van de brul en Charlotte Wellens, beiden pas afgestudeerd als master in het drama aan LUCA School of Arts in Leuven.

Tekst: Anton Tsjechov
Bewerking en regie: Matthias Van de brul
Spel: Leen De Veirman, Johan Knuts, Matthias Van de brul en Charlotte Wellens
Techniek: Ron Van Eycke
Coproductie: De Nwe Tijd, Het nieuwstedelijk
Met dank aan Peter Anthonissen, Ellis Meeusen en Dirk Van de brul

Datum: 15 mei, 20:30
Locatie: Den Amer, Grote zaal, Nijverheidslaan 24, 3290 Diest
Tickets: € 12,00 - € 16,00 

Deze voorstelling werd gemaakt in het kader van EIGEN KWEEK, een platform voor talentontwikkeling in Vlaams-Brabant door samenwerking van deze acht cultuurcentra: CC Diest, CC 't Gasthuis Aarschot, GC De Wildeman  Herent, CC Strombeek, CC Westrand Dilbeek, CC 't Vondel Halle, CC De Kruisboog Tienen en 30CC Leuven.

Bron: 
Vorig artikel Red Haired Men – Alexander Vantournhout
Volgend artikel Violist Roby Lakatos: Russische nostalgie in zigeunerstijl 

Ons steunen

Deel je Trakteer ons op een 
Spasibo bestaat zonder geld, maar niet zonder inspanning. Vind je een artikel leuk? Doneer voor een vrijwilligersvergoeding van je favoriete auteur. Elke cent telt!

Juli 2020