Kerstkaart met nut

Dec 1, 2017
Feestkaartje en CD
Feestkaartje en CD

Deze kerstmis kun je je vrienden en naasten feliciteren met een mooi muzikaal feestkaartje dat ook wat nut oplevert voor de wereld. Voor maar twee euro, minder dan een kopje koffie, red je misschien iemand zijn leven, want al het geld van de verkoop gaat naar ‘Kom op tegen Kanker’.

Dit kerstkaartje bevat een cd met de single Angels know it’s true van het Antwerpse gospel-project The Starlight. Onder deze naam hebben muzikanten uit België, Bulgarije, Burundi, Ghana, Rusland en Kazachstan samengewerkt aan de opnames.

Het idee is ontstaan en verwezenlijkt drie jaar geleden op initiatief van de kunstvereniging Culture Connection, maar dit kaartje is enkel voorbestemt voor de kerstperiode.

‘We hebben gekozen voor ‘Kom op tegen Kanker’, omdat bijna iedereen iemand kent die met deze ziekte moet kampen, en omdat er velen zijn die het niet halen…’, zegt de oprichter van de kunstvereniging en Kazachse muzikant Al Tair. ‘Culture Connection plant momenteel een muzikaal festival, waarbij ook deze single aan bod komt.’

Als je een steentje wilt bijdragen, neem maar contact met ons op info@spasibo-magazine.com.

Prijs: € 2.

Bestemd voor ‘Kom op tegen Kanker’.

Je kunt de single beluisteren en kijken hoe het er allemaal uitziet op de site van Culture Connection.

Vorig artikel Ballet in de cinema: The Taming of the Shrew - Shostakovich
Volgend artikel Ballet in de cinema: De Notenkraker, Bolshoi Theater

April 2024

Ons steunen

Deel je Trakteer ons op een 
Spasibo bestaat zonder geld, maar niet zonder inspanning. Vind je een artikel leuk? Doneer voor een vrijwilligersvergoeding van je favoriete auteur. Elke cent telt!