Ballet in de cinema: The Taming of the Shrew - Shostakovich

Nov 30, 2017

Baptista doet er alles aan om zijn onstuimige dochter Katharina uit te huwelijken. Ze is een feeks die ervan overtuigd is dat geen enkele man goed genoeg voor haar is. Een exclusieve voorstelling van Jean-Christophe Maillot. In één van zijn beste balletten beleeft u een groot choreografisch vuurwerk.

Het seizoen 2017 – 2018 presenteert voor het achtste jaar op rij de grootste klassiekers, hernomen door de bekendste choreografen van vandaag om een exclusieve cinema-ervaring met een selectie van de beste dansers ter wereld aan te bieden.

Drie historische balletten geproduceerd door Alexei Ratmansky (Le Corsaire, Romeo and Juliet en The Flames of Paris) worden uitgezonden op groot scherm, naast The Lady of Camellias van John Neumeier en The Taming of the Shrew van Jean-Christophe Maillot. Drie tijdloze klassiekers zullen het seizoen vervolledigen: Giselle, The Nutcracker and Coppélia.

7 december, 19:45, Kinepolis (alle bioscopen)

Bron: 
Vorig artikel Russische avant-garde in goede handen
Volgend artikel Kerstkaart met nut

April 2024

Ons steunen

Deel je Trakteer ons op een 
Spasibo bestaat zonder geld, maar niet zonder inspanning. Vind je een artikel leuk? Doneer voor een vrijwilligersvergoeding van je favoriete auteur. Elke cent telt!