Russische taalcursus voor beginners @ Leuven

Sep 3, 2016

Zin om Russisch te leren, helemaal van nul af aan en met degelijke begeleiding? Gedurende het schooljaar 2016-2017 organiseert het Centrum voor Russische studies (KU Leuven, Faculteit Letteren) een intensieve jaarcursus. Je leert er de Russische grammatica en woordenschat, te beginnen met het cyrillisch alfabet, en kan er proeven van de Russische cultuur.

Docent Marina Ferry, specialist in de Russische taal en cultuur, is er helemaal klaar voor om haar moedertaal te doceren. Nog tot 9 september 2016 kunnen geïnteresseerden zich inschrijven, vanaf 20 september gaan de lessen van start.

Praktisch: Het programma loopt een jaar, de inschrijvingen gebeuren per semester. De lessen gaan door op dinsdag- en donderdagavond telkens tussen 18u30 en 21u15.

Naast deze taalcursus zullen voor de liefhebbers ook interessante cursussen over Russische literatuur, geschiedenis en kunst plaatsvinden.

Meer info en inschrijven: www.arts.kuleuven.be/crs/intensievejaarcursusmarinaferry

Docent Russisch Marina Ferry
Docent Russisch Marina Ferry

Vorig artikel deFilharmonie & Philippe Herreweghe: Tsjaikovski, 'De Notenkraker'
Volgend artikel Taalcarrousel Russisch Antwerpen

Oktober 2021

Ons steunen

Deel je Trakteer ons op een 
Spasibo bestaat zonder geld, maar niet zonder inspanning. Vind je een artikel leuk? Doneer voor een vrijwilligersvergoeding van je favoriete auteur. Elke cent telt!