Nieuwjaarsconcert. Brussels Philharmonic, Marc Bouchkov

Okt 13, 2016

Het nieuwe jaar wordt in het Concertgebouw traditiegetrouw ingezet met wervelende dansmuziek. Naast de klassiekers van de keizer van de wals, Johann Strauss jr., ontbreken ook de walsen van Russische grootmeesters als Dmitri Sjostakovitsj, Mikhail Glinka en Aram Katchaturian tijdens dit Russisch getinte seizoen niet. Dansdeuntjes, drankfestijnen en vrolijke festiviteiten passeren de revue in de meest zwierige en dansbare muziek.

Ster van de dag is de rasmuzikant Marc Bouchkov, jongste telg uit een familie van bekende Russische violisten en finalist van de Koningin Elisabethwedstrijd. Hij ontbindt zijn duivels en trakteert u op bovenaards virtuoze muziek.

Laat u meevoeren door levendige ritmes en melodieën en beleef de start van 2017 meteen in een vrolijke vreugderoes! Prosit! Na het concert nodigen Concertgebouw Brugge en Renaat Landuyt, burgemeester van Brugge, u uit om te klinken op het nieuwe jaar.

Wanneer
8 januari
15:00 Concertzaal

Waar
Concertgebouw, Concertzaal
’t Zand 34, 8000 Brugge

Tickets: €35,00 €45,00 €55,00 €65,00

 

Vorig artikel National Philharmonic of Russia, Tsjaikovski's Eerste pianoconcerto
Volgend artikel Andrey Makarevich, Your 5

Maart 2024

Ons steunen

Deel je Trakteer ons op een 
Spasibo bestaat zonder geld, maar niet zonder inspanning. Vind je een artikel leuk? Doneer voor een vrijwilligersvergoeding van je favoriete auteur. Elke cent telt!